De Anna's Hoeve is volledig verzorgd te reserveren voor groepen van 30 tot en met 300 personen. Onze zaal is bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften, recepties, jubilea, thema-feestavonden en familie-feesten. Onze accommodatie is sfeervol authentiek gedecoreerd, gecombineerd met een moderne stijl. Hierdoor ontstaat een exclusieve en tegelijkertijd gemoedelijke sfeer waar eenieder zich snel bij thuis kan voelen. U kunt uw gasten bij ons in een besloten sfeer ontvangen. Voor meer informatie over de accommodatie klikt u zaalverhuur.

 

De Anna's Hoeve is zowel met als zonder catering beschikbaar. U kunt zelf de opzet van uw feest, bijeenkomst of partij aangeven, dat kan door middel van de zaal af te huren.  Dus zelf uw cateraar bepalen, maar ook het drinken en bedienend personeel regelen. Zo kunt u zelf uw eigen concept maken en uitvoeren, wat het weer uniek maakt. Kijk onder Zaalverhuur voor de mogelijkheden.

Heeft u liever niet die stress om alles te regelen? Dan kunnen wij de invulling van uw activiteit ook verzorgen. Dit betekend dat het eten/drinken en bedienend personeel door ons wordt geregeld. Door de nauwe samenwerking met een creatieve en hoog gewaardeerde cateraar kunnen wij u een keur van mogelijkheden bieden. Naast de traditionele lunches en buffetten zou u ook bijvoorbeeld een bbq, walking diner kunnen overwegen of bijvoorbeeld een culinaire high tea. .